Domaine Isle Saint Pierre – Ripisilve

0 klantbeoordelingen

Domaine Isle Saint Pierre – Ripisilve

De Domaine Isle Saint Pierre Ripisilve is een robuuste rode wijn afkomstig van de zuidelijke Rhône, in de IGP Bouches-du-Rhône-regio van Frankrijk. Deze wijn, gemaakt door het gerenommeerde wijngoed Domaine Isle Saint Pierre, biedt een unieke blend met als hoofddruif de arinarnoa, een kruising tussen tannat en cabernet sauvignon. Arinarnoa zorgt voor diepe, donkere tonen en een intens karakter.

De Ripisilve presenteert zich met rijke aroma’s van rijpe zwarte bessen, pruimen en subtiele kruiden. De smaakbeleving is vol en krachtig, met hints van rijpe bosvruchten, kruidnagel en een lichte aardse ondertoon. De structuur van de wijn is goed in balans, met zachte tannines en een aangename afdronk die perfect samengaat met geroosterd vlees, zoals lamsvlees, of stoofgerechten.

Deze wijn komt van de wijngaarden rondom Arles, gelegen op een eiland in de Rhône-rivier, wat zorgt voor een microklimaat dat bijdraagt aan de intense smaakontwikkeling van de druiven. Door het milde en zonnige klimaat krijgen de druiven de kans om optimaal te rijpen, wat resulteert in een wijn met diepte en complexiteit.

Het is een perfecte keuze voor liefhebbers van rijke, volle rode wijnen die graag genieten van een wijn met een stevig karakter en een vleugje kruidigheid.

  • Druivensoorten: Arinarnoa
  • Streek: IGP Bouches-du-Rhône, Frankrijk
  • Smaak: Rijk, krachtig, zwarte bessen, kruiden, zachte tannines
  • Serveertemperatuur: 16-18°C

14.50

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Domaine Isle Saint Pierre – Ripisilve” te beoordelen
Isle Saint Pierre,Ripisilve,Frankrijk,Rhône

Bent u 18 jaar of ouder?

Door deze website te betreden gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.