Geyerhof – StockWerk

0 klantbeoordelingen

Geyerhof – StockWerk

Geyerhof StockWerk grüner veltliner is een prachtige witte wijn uit de Kremstal-regio in Oostenrijk, bekend om zijn levendige en verfrissende karakter. Deze wijn wordt biodynamisch geproduceerd, waarbij de nadruk ligt op minimale interventie en respect voor de natuur. Dit komt tot uiting in de puurheid van de smaken en de textuur van de wijn.

In het glas straalt deze grüner veltliner met een lichtgele kleur. Het aroma is fris en uitnodigend, met tonen van groene appel, peer, en hints van limoen en witte perzik. Deze fruitige geur wordt aangevuld met subtiele minerale accenten, die typerend zijn voor de bodems in de Kremstal, rijk aan graniet en grind. In de mond biedt de wijn een levendige zuurgraad, wat zorgt voor een heerlijk fris mondgevoel. De smaak is rijk aan citrus, steenfruit en een hint van witte peper, wat de wijn een licht pittige afdronk geeft.

De Geyerhof StockWerk is niet alleen een wijn voor liefhebbers van frisse witte wijnen, maar ook voor diegenen die houden van een wijn met diepgang en structuur. De wijn is droog en medium-bodied, wat hem perfect maakt voor een breed scala aan gerechten, van lichte salades tot gegrilde vis en kruidige Aziatische gerechten.

19.00

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Geyerhof – StockWerk” te beoordelen
Grüner Veltliner,Geyerhof,Oostenrijk,Stockwerk

Bent u 18 jaar of ouder?

Door deze website te betreden gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.