Domaine de Brau – Syrah

0 klantbeoordelingen

Domaine de Brau – Syrah

Domaine de Brau’s Syrah is een prachtige rode wijn uit de Pays d’Oc-streek in Zuid-Frankrijk. Dit wijnhuis staat bekend om zijn biologische wijnen en hun respect voor traditie en duurzaamheid. De wijn is 100% syrah, een druivensoort die in het warme klimaat van de Languedoc bijzonder goed gedijt. De druiven worden op biologische wijze geteeld, wat zorgt voor een pure expressie van het terroir.

In het glas presenteert de wijn zich met een dieprode kleur en een verfijnd aroma van zwarte bessen, pruimen en subtiele bloemige tonen zoals viooltjes. Het smaakpalet wordt gedomineerd door rijp zwart fruit, zoals kersen en bramen, met een subtiele hint van eikenhout en specerijen. De tannines zijn stevig maar goed geïntegreerd, wat zorgt voor een mooie structuur en een lange, kruidige afdronk.

Deze syrah is een veelzijdige begeleider van diverse gerechten, zoals gegrild rood vlees, stoofschotels en wildgerechten. De balans tussen fruitigheid en kruidige accenten maakt het een uitstekende keuze voor zowel eenvoudige als rijkere maaltijden.

14.50

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Domaine de Brau – Syrah” te beoordelen
Domaine de Brau,Syrah,Frankrijk

Bent u 18 jaar of ouder?

Door deze website te betreden gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.