Weingut Kranz – Riesling

0 klantbeoordelingen

Weingut Kranz – Riesling

De Weingut Kranz Riesling is een opvallende witte wijn afkomstig uit de Pfalz-regio in Duitsland, beroemd om zijn hoge kwaliteit en karakteristieke frisheid. Dit wijnhuis, gelegen in het schilderachtige Ilbesheim, profiteert van een ideaal microklimaat en diverse bodemsoorten, variërend van lichte zandgronden tot zware kalkrijke klei. Deze omstandigheden dragen bij aan de unieke smaakprofielen van hun wijnen.

De Weingut Kranz Riesling toont een elegant samenspel van frisse citrusaroma’s, waaronder citroen en witte grapefruit, gecombineerd met subtiele kruiden- en mineralige tonen. De wijn biedt een prachtige balans met een levendige, goed geïntegreerde zuurgraad en een kalkachtige, minerale afdronk. Dankzij deze eigenschappen is de wijn niet alleen fris en verkwikkend, maar heeft hij ook een goed verouderingspotentieel.

Deze Riesling wordt vergist met natuurlijke gisten in roestvrijstalen tanks, wat bijdraagt aan zijn pure en onvervalste smaak. Perfect voor het begeleiden van lichte gerechten zoals zeevruchten, salades of zachte kazen.

  • Druivensoort: Riesling
  • Streek: Pfalz, Duitsland
  • Smaakprofiel: Fris, citrus, mineraal
  • Serveertemperatuur: 10-12°C

13.00

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Weingut Kranz – Riesling” te beoordelen
Weingut Kranz,Riesling,Pfalz,Duitsland

Bent u 18 jaar of ouder?

Door deze website te betreden gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.