Elisabeth Rücker – Chardonnay

0 klantbeoordelingen

Elisabeth Rücker – Chardonnay

De Elisabeth Rücker Chardonnay is een uitmuntende biologische wijn afkomstig uit het Weinviertel, Oostenrijk. Deze chardonnay wordt op een ambachtelijke wijze geproduceerd door het gerenommeerde Bioweingut Elisabeth Rücker, dat bekendstaat om zijn toewijding aan duurzaamheid en biodynamische wijnbouw.

De druiven voor deze chardonnay worden met de hand geplukt en ondergaan een zorgvuldige selectie. De wijn rijpt deels in grote houten vaten en deels in amforen, wat bijdraagt aan zijn complexe smaakprofiel. Het resultaat is een wijn die zich kenmerkt door een subtiele houttoets, aangevuld met frisse aroma’s van rijpe perzik, citrus en een hint van vanille.

In de mond is deze chardonnay vol en romig, met een mooie balans tussen fruitigheid en mineraliteit. De smaak wordt gedomineerd door tonen van tropisch fruit en een delicate notigheid, afgerond met een verfrissende zuurgraad die de wijn zijn levendigheid geeft. Deze wijn is droog en heeft een verfijnde afdronk, die perfect aansluit bij zowel lichte gerechten als rijke maaltijden.

Druivensoort: Chardonnay
Streek: Nieder-Östereich, Oostenrijk
Smaak: Vol, romig, met tonen van tropisch fruit en subtiele houttoetsen
Serveertemperatuur: 10-12°C

17.00

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Elisabeth Rücker – Chardonnay” te beoordelen
Elisabeth Rücker,Oostenrijk,chardonnay

Bent u 18 jaar of ouder?

Door deze website te betreden gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.