Max Geitlinger – Mäxxle

0 klantbeoordelingen

Max Geitlinger – Mäxxle

De Max Geitlinger Mäxxle is een opvallende witte blend afkomstig uit het pittoreske Egerten in de regio Baden, Duitsland. Deze wijn is het resultaat van Max Geitlinger’s passie voor wijnbouw en zijn toewijding aan het creëren van wijnen die de unieke terroir van de regio weerspiegelen.

De Mäxxle biedt een verfrissende en complexe smaakbeleving, ideaal voor zowel wijnliefhebbers als casual drinkers. Deze blend, voornamelijk samengesteld uit müller-thurgau en gutedel druiven, presenteert een levendig en mineraal aroma, verrijkt met subtiele hints van lanoline. In de mond biedt deze wijn een bijna sprankelende textuur, gevuld met sappige tonen van grapefruit en abrikoos. De frisse en schone smaak wordt prachtig uitgebalanceerd door een elegante densiteit en een lange afdronk die een blijvende indruk achterlaat.

Het unieke karakter van de Mäxxle wordt verder benadrukt door zijn veelzijdigheid in wijn-spijscombinaties. Deze wijn is een uitstekende keuze bij lichte gerechten zoals kip, kalkoen, en vis, maar ook bij rijkere gerechten zoals varkensvlees en gegrilde groenten. De complexiteit en frisheid maken het ook een ideale begeleider voor romige kazen zoals cheddar en gruyère.

De wijnstreek Baden staat bekend om zijn gevarieerde en vruchtbare terroirs, die een ideale omgeving bieden voor de teelt van diverse druivensoorten. Max Geitlinger maakt gebruik van duurzame wijnbouwpraktijken, wat bijdraagt aan de zuiverheid en het authentieke karakter van zijn wijnen.

  • Druivensoorten: Müller-Thurgau, Gutedel
  • Streek: Baden, Duitsland
  • Smaak: Verfrissend, mineraal, grapefruit, abrikoos
  • Serveertemperatuur: 8-10°C

16.50

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Max Geitlinger – Mäxxle” te beoordelen
Duitsland,Max Geitlinger,Mäxxle,Baden

Bent u 18 jaar of ouder?

Door deze website te betreden gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.