Weingut Ziereisen – Jaspis Daublin

0 klantbeoordelingen

Weingut Ziereisen – Jaspis Daublin

Weingut Ziereisen, gelegen in het pittoreske Baden, Duitsland, staat bekend om zijn toewijding aan traditionele wijnbouwmethoden en de productie van wijnen van uitzonderlijke kwaliteit. Het wijnhuis, beheerd door Hanspeter Ziereisen, legt een sterke nadruk op terroir en minimalistische interventie, waardoor de natuurlijke expressie van de druiven wordt benadrukt.

Weingut Ziereisen Daublin is een ware weerspiegeling van de filosofie van het wijnhuis. Deze wijn presenteert zich met een diepe, robijnrode kleur en een verfijnde neus van zwarte bessen, bramen en subtiele tonen van peper en viooltjes. In de mond biedt de wijn een volle body, zijdezachte tannines en een perfecte balans tussen fruitige en kruidige elementen. De smaak wordt verder verrijkt door hints van chocolade en een lichte minerale afdronk, die getuigt van de kalkrijke bodems van de regio.

De vinificatie van deze syrah is zorgvuldig uitgevoerd met een lange maceratieperiode en rijping in grote eiken vaten, wat bijdraagt aan de complexiteit en de diepte van de wijn. Het resultaat is een elegante en krachtige wijn die zowel jong gedronken kan worden als potentieel heeft om verder te rijpen en zich te ontwikkelen in de fles.

Weingut Ziereisen Daublin past uitstekend bij een scala aan gerechten, waaronder gegrild rood vlees, wildgerechten en rijke, hartige stoofschotels.

  • Druivensoort: Syrah
  • Streek: Baden, Duitsland
  • Smaakprofiel: Vol, complex met tonen van zwarte bessen, bramen, peper en chocolade
  • Serveertemperatuur: 16-18°C

82.00

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Weingut Ziereisen – Jaspis Daublin” te beoordelen
Duitsland,Ziereisen,Jaspis,Daublin,Baden

Bent u 18 jaar of ouder?

Door deze website te betreden gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.