Ziereisen – Ambrosia Rot Alcoholvrij 0,375L

0 klantbeoordelingen

Ziereisen – Ambrosia Rot Alcoholvrij 0,375L

De Ziereisen Ambrosia Rot is een unieke creatie uit de Markgräflerland-regio in Baden, Duitsland. Dit wijnhuis staat bekend om zijn innovatieve benadering van wijnmaken en het streven naar hoge kwaliteit. De Ambrosia Rot is een alcoholvrije rode wijn, gemaakt met dezelfde toewijding en vakmanschap als hun traditionele wijnen.

Deze alcoholvrije wijn wordt geproduceerd van zorgvuldig geselecteerde druiven, voornamelijk blauer spätburgunder (pinot noir). De wijn ondergaat een gecontroleerd fermentatieproces waarbij de alcohol voorzichtig wordt verwijderd, waardoor de smaak en het karakter van de wijn behouden blijven. Dit resulteert in een volwaardige wijnervaring zonder de effecten van alcohol.

In het glas presenteert de Ambrosia Rot zich met een diepe robijnrode kleur. De geur is rijk en verleidelijk, met aroma’s van rijpe rode vruchten zoals kersen en frambozen, aangevuld met subtiele tonen van kruiden en een vleugje eikenhout. Bij het proeven biedt de wijn een soepele en evenwichtige smaak, met een zachte textuur en een frisse zuurgraad die de fruitige componenten accentueert. De afdronk is elegant en aanhoudend, wat zorgt voor een bevredigende drinkervaring.

Deze wijn is bijzonder geschikt voor gelegenheden waar men de smaak van een kwaliteitswijn wenst zonder de aanwezigheid van alcohol. Het is een uitstekende keuze voor diners, sociale bijeenkomsten of als begeleider van diverse gerechten zoals gegrilde groenten, lichte vleesgerechten of zelfs desserts met rood fruit.

Let op fles van 0,375L!

  • Druivensoorten: Blauer Spätburgunder (Pinot Noir)
  • Streek: Baden, Duitsland
  • Smaak: Rijk, fruitig, evenwichtig met tonen van rode vruchten en kruiden
  • Serveertemperatuur: 12-14°C

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ziereisen – Ambrosia Rot Alcoholvrij 0,375L” te beoordelen

Gerelateerde producten

Bent u 18 jaar of ouder?

Door deze website te betreden gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.