Weingut Ziereisen – Gewürztraminer

0 klantbeoordelingen

Weingut Ziereisen – Gewürztraminer

De Ziereisen gewürztraminer is een schitterende witte wijn afkomstig uit de zuidelijke regio Baden in Duitsland. Het wijnhuis Weingut Ziereisen, gelegen in het pittoreske Efringen-Kirchen, staat bekend om zijn innovatieve en duurzame wijnbouwmethoden. Hanspeter Ziereisen, de eigenaar en wijnmaker, heeft zich toegelegd op het produceren van wijnen die de unieke eigenschappen van hun terroir weerspiegelen.

Deze gewürztraminer, afkomstig van de wijngaarden die profiteren van het warme en zonnige klimaat en de kalkrijke bodem van de regio, biedt een aromatische en expressieve smaakervaring. De druiven worden met de hand geoogst en ondergaan een zorgvuldige selectie om alleen de beste vruchten te gebruiken. Dit zorgt ervoor dat elke fles een pure representatie is van de kwaliteit en het vakmanschap van het wijnhuis.

In het glas presenteert de Ziereisen gewürztraminer zich met een uitnodigende gouden kleur. De neus wordt verleid door een rijke geur van exotisch fruit zoals lychee, rozenblaadjes en een hint van specerijen. Bij het proeven onthult de wijn een weelderige en volle smaak, met een delicate balans tussen zoetheid en zuurgraad. De afdronk is lang en aromatisch, wat een blijvende indruk achterlaat.

Deze gewürztraminer is een uitstekende begeleider van pittige gerechten, Aziatische cuisine en rijke kazen.

  • Druivensoorten: Gewürztraminer
  • Streek: Baden, Duitsland
  • Smaak: Aromatisch, exotisch fruit, rozenblaadjes, specerijen
  • Serveertemperatuur: 10-12°C

19.50

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Weingut Ziereisen – Gewürztraminer” te beoordelen
Duitsland,ziereisen,Baden,Gewürztraminer

Bent u 18 jaar of ouder?

Door deze website te betreden gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.