Weingut Ziereisen – Musbrugger

0 klantbeoordelingen

Weingut Ziereisen – Musbrugger

De Ziereisen Musbrugger is een verfijnde witte wijn uit de Baden-regio in Duitsland. Deze wijn, gemaakt van pinot gris (grauburgunder), weerspiegelt de toewijding van Weingut Ziereisen aan kwaliteit en traditionele wijnbouwtechnieken. De druiven komen van bijna 50 jaar oude wijnstokken en worden gedurende ongeveer 20 maanden op de lie gerijpt, wat bijdraagt aan de complexe structuur en rijke smaken van de wijn.

In het glas onthult deze grauer burgunder een diepe en pure neus met aroma’s van rijp fruit, verpletterde stenen en kruidige infusies. Subtiele tonen van havermout en een hint van nieuw eikenhout dragen bij aan de complexiteit. Op het gehemelte biedt de wijn een volle, dichte en geconcentreerde ervaring met fijne tannines en een elegante, minerale zuurgraad. De afdronk is lang en ziltig, met een rijk extract en een complexe nasmaak die nog lang blijft hangen.

De Musbrugger wordt door kenners geprezen om zijn balans en verfijning. De levendige zuurgraad en de mooie tanninestructuur ondersteunen heldere en gebalanceerde smaken van witte framboos, citrus en rooibos thee. De specerij-infusie in de afdronk maakt deze wijn bijzonder uitnodigend en verleidelijk.

  • Druivensoort: Grauburgunder
  • Streek: Baden, Duitsland
  • Smaak: Helder, gebalanceerd met smaken van witte framboos, citrus, rooibos thee en een kruidige afdronk
  • Serveertemperatuur: 10-12°C

29.00

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Weingut Ziereisen – Musbrugger” te beoordelen
Duitsland,Ziereisen,musbrugger,grauburgunder

Bent u 18 jaar of ouder?

Door deze website te betreden gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.