Materne & Schmitt – Winninger Brückstück

0 klantbeoordelingen

Materne & Schmitt – Winninger Brückstück

De “Materne & Schmitt Winninger Brückstück riesling” is een voortreffelijke wijn uit de Mosel-regio in Duitsland. Dit wijnhuis, opgericht door Rebecca Materne en Janina Schmitt, staat bekend om hun compromisloze toewijding aan kwaliteit en terroir-expressie. Hun wijngaarden bevinden zich op de steile, met leisteen bedekte hellingen langs de rivier de Mosel, die zorgen voor unieke minerale eigenschappen in hun wijnen.

De Winninger Brückstück riesling biedt een verfrissende en verfijnde wijnervaring. Deze wijn, gemaakt van handgeplukte riesling-druiven, wordt gekenmerkt door een helder gele kleur en een bouquet van rijpe perziken, citrusvruchten en subtiele bloemige tonen. In de mond presenteert de wijn een mooie balans tussen zuren en zoetheid, met een minerale ondertoon die typisch is voor de leisteenbodems van de Mosel.

Het wijnmaakproces van Materne & Schmitt is zowel traditioneel als innovatief. De druiven worden zonder toevoeging van sulfiet gemacereerd, vervolgens voorzichtig geperst en spontaan vergist. Deze methode zorgt ervoor dat de wijn de zuiverheid en expressie van het terroir volledig tot uiting brengt. Het resultaat is een wijn met een levendige structuur, kristalheldere frisheid en een langdurige, elegante afdronk.

De Winninger Brückstück riesling past perfect bij verfijnde gerechten zoals zeevruchten, wit vlees en lichte salades.

  • Druivensoorten: Riesling
  • Streek: Mosel, Duitsland
  • Smaak: Rijpe perzik, citrus, bloemige tonen, mineraliteit
  • Serveertemperatuur: 10-12°C

39.50

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Materne & Schmitt – Winninger Brückstück” te beoordelen
Duitsland,Materne & Schmitt,Riesling,Winninger Brückstück

Bent u 18 jaar of ouder?

Door deze website te betreden gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.