Materne & Schmitt – Koberner

0 klantbeoordelingen

Materne & Schmitt – Koberner

Ontdek de prachtige Materne & Schmitt Koberner riesling, een verfijnde wijn die de essentie van de Moselstreek in Duitsland perfect vastlegt. Dit juweeltje komt van het wijnhuis Materne & Schmitt, gelegen aan de rivier de Mosel, bekend om zijn steile, met leisteen bedekte wijngaarden die perfect zijn voor de productie van hoogwaardige Riesling-wijnen.

Materne & Schmitt, opgericht door Rebecca Materne en Janina Schmitt, staat bekend om hun innovatieve benadering en toewijding aan traditionele wijnbouwmethoden. De Koberner riesling is een uitstekende representatie van hun vakmanschap en passie voor wijn.

Deze riesling wordt gemaakt van zorgvuldig met de hand geplukte druiven, geteeld op de steile hellingen van Kobern. De unieke bodem van blauwe leisteen geeft de wijn zijn karakteristieke mineraliteit en verfijnde smaakprofiel. De wijn wordt spontaan gefermenteerd, zonder toevoegingen of manipulaties, wat resulteert in een zuivere en natuurlijke expressie van het terroir.

Bij het proeven van de deze wijn word je begroet door een elegante neus van witte bloemen, rijpe appel, en een hint van citrus. In de mond biedt de wijn een perfecte balans tussen frisheid en complexiteit, met smaken van perzik, groene appel en een subtiele minerale ondertoon. De afdronk is levendig en verfrissend, wat deze wijn ideaal maakt om te combineren met lichte gerechten zoals zeevruchten, salades en geitenkaas.

  • Druivensoort: Riesling
  • Streek: Mosel, Duitsland
  • Smaak: Perzik, groene appel, citrus, mineraal
  • Serveertemperatuur: 8-10°C

25.50

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Materne & Schmitt – Koberner” te beoordelen
Duitsland,Mosel,Materne & Schmitt,Koberner,Riesling

Bent u 18 jaar of ouder?

Door deze website te betreden gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.