Ökonomierat Rebholz – Riesling Von Bundsandstein

0 klantbeoordelingen

Ökonomierat Rebholz – Riesling Von Bundsandstein

Ontdek de voortreffelijke Ökonomierat Rebholz – riesling Von Bundsandstein, een meesterwerk uit de Pfalz-regio. Deze wijn weerspiegelt de pure essentie van het terroir, waar de kalkrijke bundsandsteinbodems zorgen voor een unieke mineraliteit en frisheid in de wijn. De familie Rebholz staat bekend om hun toewijding aan biologische en biodynamische wijnbouw, wat resulteert in wijnen die de natuurlijke expressie van hun oorsprong weerspiegelen.

De riesling Von Bundsandstein wordt met de hand geoogst en ondergaat een zorgvuldig vinificatieproces, wat de authentieke smaak en de helderheid van de wijn bevordert. In het glas presenteert deze riesling zich met een stralend citroengeel, en de neus wordt begroet met verleidelijke aroma’s van citrusvruchten, groene appel, perzik en een subtiele hint van vuursteen.

Bij de eerste slok ervaart men een levendige zuurgraad die perfect in balans is met de fruitige tonen van limoen, abrikoos en een delicate kruidigheid. De wijn heeft een slanke structuur, met een verfrissende mineraliteit die leidt tot een lange, complexe afdronk. Deze Riesling is de ideale begeleider voor lichte visgerechten, schaal- en schelpdieren, en frisse zomerse salades.

  • Druivensoorten: Riesling
  • Streek: Pfalz, Duitsland
  • Smaak: Citrusvruchten, groene appel, perzik, mineraliteit
  • Serveertemperatuur: 8-10°C

32.50

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ökonomierat Rebholz – Riesling Von Bundsandstein” te beoordelen

Gerelateerde producten

Duitsland,Rebholz,Riesling,Butsandstein

Bent u 18 jaar of ouder?

Door deze website te betreden gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.