Heiner Sauer – St. Laurent

0 klantbeoordelingen

Heiner Sauer – St. Laurent

Heiner Sauer’s St. Laurent is een prachtige rode wijn afkomstig uit de Pfalz-regio in Duitsland, specifiek uit de wijngaarden van Böchingen. Deze wijnmaker staat bekend om zijn biologische benadering en zijn toewijding aan kwaliteit, wat duidelijk terug te vinden is in deze verfijnde wijn.

De st. laurent druif, vaak vergeleken met de pinot noir, biedt een rijke en complexe smaakervaring. Deze wijn presenteert zich met een diepe robijnrode kleur en verleidelijke aroma’s van zwarte kersen, pruimen en een subtiele hint van kruiden en rook. Het bouquet is intens en uitnodigend, wat direct de aandacht trekt van elke wijnliefhebber.

Bij de eerste slok worden de smaakpapillen getrakteerd op een harmonieus samenspel van donkere bessen en sappige kersen, aangevuld met nuances van chocolade en een vleugje vanille. De tannines zijn fijn en goed geïntegreerd, wat zorgt voor een fluweelzachte mondgevoel en een lange, aangename afdronk. Deze wijn heeft een uitstekende balans tussen fruitigheid en zuurgraad, waardoor hij veelzijdig en elegant blijft.

Heiner Sauer’s st. laurent is perfect te combineren met een breed scala aan gerechten. Denk hierbij aan gegrild rood vlees, wildgerechten, en zelfs stevige vegetarische maaltijden. De veelzijdigheid van deze wijn maakt hem ook een uitstekende keuze voor kaasplankjes en rijke desserts met donkere chocolade. Heiner Sauer heeft met deze St. Laurent een meesterwerk gecreëerd dat zowel de kenner als de enthousiaste wijndrinker zal bekoren.

  • Druivensoort: St. Laurent
  • Streek: Pfalz, Duitsland
  • Smaak: Donkere bessen, kersen, chocolade, vanille
  • Serveertemperatuur: 16-18°C

19.00

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Heiner Sauer – St. Laurent” te beoordelen
Duitsland,Pfalz,Sauer,St. Laurent

Bent u 18 jaar of ouder?

Door deze website te betreden gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.