Seehof – Riesling

0 klantbeoordelingen

Seehof – Riesling

De Seehof Riesling is een uitstekende vertegenwoordiger van de riesling wijnen uit de Rheinhessen streek in Duitsland. Deze wijn, geproduceerd door Florian Fauth, is een ode aan de kwaliteit en finesse die deze regio te bieden heeft.

De Seehof riesling presenteert zich met een heldere, licht gouden kleur en een expressieve neus die geuren van groene appel, nectarine, perzik en een vleugje abrikoos onthult. De smaak is evenwichtig en fris, met een levendige zuurgraad die de rijke fruitige tonen prachtig aanvult. Deze riesling heeft een karakteristieke minerale ondertoon, mede dankzij de kalkrijke bodem van de wijngaarden in Westhofen. Dit zorgt voor een verfijnde structuur en een lange, zuivere afdronk.

De wijn is licht en levendig, perfect om op zichzelf te genieten of te combineren met lichte gerechten zoals Aziatische gerechten, zeevruchten en salades. Het subtiele restzoetgehalte maakt deze riesling ook uitermate geschikt om te serveren bij pittigere gerechten, waarbij de zoetheid een mooi contrast vormt met de kruidigheid van het eten.

De Seehof riesling komt het beste tot zijn recht wanneer deze gekoeld geserveerd wordt, bij een temperatuur van ongeveer 8-10 graden Celsius. Hierdoor komen de frisse en fruitige aroma’s volledig tot hun recht.

  • Druivensoort: Riesling
  • Streek: Rheinhessen, Duitsland
  • Smaak: Fris, fruitig, mineraal, met tonen van groene appel, perzik, en een vleugje abrikoos
  • Serveertemperatuur: 8-10°C

13.00

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Seehof – Riesling” te beoordelen
Duitsland,Seehof,Riesling,Rheinhessen

Bent u 18 jaar of ouder?

Door deze website te betreden gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.