Brüder Dr. Becker – Weissburgunder

0 klantbeoordelingen

Brüder Dr. Becker – Weissburgunder

De Brüder Dr. Becker weissburgunder is een verfijnde witte wijn afkomstig uit de Rheinhessen regio in Duitsland. Deze wijn, gemaakt van de weissburgunder druif, biedt een levendige en verfrissende drinkervaring die ideaal is voor liefhebbers van elegante en gebalanceerde witte wijnen.

De wijn heeft een heldere strogele kleur en verleidt met een neus vol aroma’s van rijpe peer, groene appel en een subtiele hint van citrus. In de mond is de wijn licht en fris, met een mooie mineraliteit die typisch is voor de kalkrijke bodems van Rheinhessen. De smaak is uitstekend in balans met tonen van witte bloemen, steenvruchten en een vleugje amandel, wat zorgt voor een aangename, langdurige afdronk.

Brüder Dr. Becker is een gerenommeerd wijnhuis dat bekend staat om zijn duurzame wijnbouwpraktijken en toewijding aan kwaliteit. Hun wijngaarden worden biologisch bewerkt, wat bijdraagt aan de zuiverheid en expressie van de wijnen. De weissburgunder trocken is een perfect voorbeeld van hun vakmanschap, waarbij de nadruk ligt op het behoud van de natuurlijke eigenschappen van de druif en het terroir.

Deze weissburgunder past uitstekend bij lichte gerechten zoals gegrilde vis, schaal- en schelpdieren, en zachte kazen. Het is ook een heerlijke begeleider bij zomerse salades en lichte pastagerechten.

  • Druivensoorten: Weissburgunder
  • Streek: Rheinhessen, Duitsland
  • Smaak: Fris, mineraliteit, tonen van peer, appel en citrus
  • Serveertemperatuur: 8-10°C

16.00

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Brüder Dr. Becker – Weissburgunder” te beoordelen
Duitsland,Becker,Weissburgunder,Rheinhessen

Bent u 18 jaar of ouder?

Door deze website te betreden gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.