Leitz – Pinot Noir Alcholvrij 

0 klantbeoordelingen

Leitz – Pinot Noir Alcholvrij

De Leitz pinot noir is een uitstekende keuze voor wie wil genieten van een smaakvolle wijn zonder de effecten van alcohol. Deze alcoholvrije wijn, afkomstig uit Duitsland, is gemaakt van de hoogwaardige spätburgunder druiven, bekend om hun rijke en complexe smaakprofiel.

De wijn heeft een heldere robijnrode kleur en biedt een aromatisch bouquet van rood fruit zoals rode bessen en kersen. Bij elke slok ervaar je een lichte body met subtiele tannines en een bijna droge afdronk. Deze eigenschappen zorgen voor een harmonieuze balans die zowel verfrissend als bevredigend is.

De pinot noir wordt geproduceerd door het zorgvuldig fermenteren van de druiven en vervolgens de alcohol te verwijderen. Dit proces behoudt de oorspronkelijke smaken en aroma’s, wat resulteert in een wijn die dicht in de buurt komt van de traditionele pinot noir ervaring.

Deze wijn is veelzijdig in zijn gebruik. Hij kan licht gekoeld geserveerd worden op een zomerse dag of op kamertemperatuur bij een diner. Het is een ideale begeleider voor een scala aan gerechten, waaronder gegrilde vis, gevogelte, of zelfs een rijkere maaltijd.

  • Druivensoort: Pinot Noir
  • Streek: Rheingau, Duitsland
  • Smaak: Rood fruit, lichte tannines, bijna droge afdronk
  • Serveertemperatuur: 12-16°C

 

12.50

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Leitz – Pinot Noir Alcholvrij ” te beoordelen
Duitsland,Leitz,Pinot Noir,Alcoholvrij

Bent u 18 jaar of ouder?

Door deze website te betreden gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.