Michael Fiebrich – Blanc de Blancs

0 klantbeoordelingen

Michael Fiebrich – Blanc de Blanc

Michael Fiebrich’s Blanc de Blanc is een verfijnde en elegante witte wijn die een harmonieuze blend biedt van twee van ’s werelds meest gerespecteerde druivensoorten. Deze wijn combineert de fruitige levendigheid van riesling met de romige volheid van chardonnay, wat resulteert in een frisse en toch complexe smaakervaring.

De Blanc de Blanc opent met een aroma van rijpe perzik, citrusvruchten en subtiele florale tonen. Bij de eerste slok proef je een delicate balans tussen de frisse zuurgraad van de riesling en de romige, licht boterachtige textuur van de chardonnay. Smaken van groene appel, peer en een hint van tropisch fruit ontwikkelen zich in de mond, ondersteund door een zachte minerale ondertoon die de wijn een verfrissende afdronk geeft.

Deze unieke wijn wordt geproduceerd in de Ahr-regio van Duitsland, een gebied dat bekend staat om zijn uitstekende wijnproductieomstandigheden. Het koele klimaat van de Ahr zorgt ervoor dat de druiven langzaam rijpen, wat resulteert in een perfecte balans tussen suikers en zuren. Michael Fiebrich, de wijnmaker, heeft met precisie en passie deze blend gecreëerd, waarbij hij traditionele wijnmaakmethoden combineert met moderne technieken om de optimale smaak en kwaliteit te bereiken.

De riesling chardonnay is veelzijdig en kan goed gecombineerd worden met diverse gerechten. Hij past uitstekend bij lichte visgerechten, schaaldieren en gegrilde groenten. Ook bij romige pastagerechten en gevogelte komt deze wijn goed tot zijn recht.

  • Druivensoorten: Riesling, Chardonnay
  • Streek: Ahr, Duitsland
  • Smaak: Rijpe perzik, groene appel, peer, citrus, tropisch fruit, minerale ondertoon
  • Serveertemperatuur: 8-10°C

18.00

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Michael Fiebrich – Blanc de Blancs” te beoordelen
Duitsland,Ahr,Fiebrich,Blanc de Blanc

Bent u 18 jaar of ouder?

Door deze website te betreden gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.