Elisabeth Rücker – Grauburgunder Maischevergoren

0 klantbeoordelingen

Elisabeth Rücker – Grauburgunder Maischevergoren

De Elisabeth Rücker grauburgunder is een verfijnde witte wijn afkomstig van het Bioweingut Elisabeth Rücker, gelegen in het charmante Weinviertel in Oostenrijk. Dit wijngoed staat bekend om zijn biologische en duurzame productiemethoden, wat bijdraagt aan de zuiverheid en kwaliteit van hun wijnen.

De grauburgunder, ook wel bekend als pinot gris, wordt geproduceerd met druiven van de hoogste kwaliteit, geteeld op de glooiende heuvels van Weinviertel. Deze regio, met zijn ideale klimaat en bodemsamenstelling, biedt optimale omstandigheden voor de teelt van deze druivensoort. Het resultaat is een wijn met een helder strogele kleur en een complexe geur die doet denken aan rijpe peren, groene appels en een hint van hazelnoot.

Bij het proeven onthult de Elisabeth Rücker grauburgunder een elegante en evenwichtige smaak. De fruitige tonen van peer en appel worden prachtig aangevuld door subtiele minerale ondertonen, wat zorgt voor een aangename frisheid. De afdronk is lang en verfijnd, met een lichte kruidigheid die bijdraagt aan de diepte van de wijn.

Deze wijn is bij uitstek geschikt om te serveren bij zeevruchten, gegrilde vis en lichte salades, maar past ook perfect bij zachte kazen en wit vlees.

Elisabeth Rücker grauburgunder Maischevergoren is een uitstekende keuze voor liefhebbers van verfijnde witte wijnen die duurzaamheid en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Deze wijn biedt een sublieme drinkervaring die zowel bij informele bijeenkomsten als bij speciale gelegenheden goed tot zijn recht komt.

  • Druivensoort: Grauburgunder
  • Streek: Nieder-Östereich, Oostenrijk
  • Smaak: Fruitig met tonen van peer en appel, subtiele minerale ondertonen, lichte kruidigheid
  • Serveertemperatuur: 8-10°C

28.50

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Elisabeth Rücker – Grauburgunder Maischevergoren” te beoordelen
Elisabeth Rücker,Oostenrijk,Maischevergoren,Grauburgunder

Bent u 18 jaar of ouder?

Door deze website te betreden gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.