Elisabeth Rücker – Riesling 

0 klantbeoordelingen

Elisabeth Rücker – Riesling

Elisabeth Rücker’s riesling is een prachtige representatie van de kwaliteit en finesse die het Weingut Rücker te bieden heeft. Dit familiebedrijf is gevestigd in het pittoreske Weinviertel in Neder-Oostenrijk, een regio bekend om zijn veelzijdige en uitnodigende landschap. De wijngaarden van Rücker liggen op glooiende heuvels, wat bijdraagt aan de unieke smaakprofielen van hun wijnen.

De riesling van Elisabeth Rücker wordt gekenmerkt door zijn levendige frisheid en complexe aroma’s. Deze wijn is biologisch geproduceerd, wat betekent dat er geen kunstmatige pesticiden of herbiciden zijn gebruikt, wat de zuiverheid en de expressie van de druiven ten goede komt. Het gebruik van oude wijnstokken (‘Alte Reben’) draagt bij aan de diepe, geconcentreerde smaken die deze Riesling zo bijzonder maken.

Bij het openen van een fles van deze riesling, worden je zintuigen begroet met een bouquet van frisse citrusvruchten, groene appel en subtiele tonen van perzik en abrikoos. In de mond proef je een perfecte balans tussen fruitige zoetheid en verfrissende zuurgraad, aangevuld met minerale ondertonen die typerend zijn voor de kalkrijke bodems van het Weinviertel. Deze wijn is een uitstekende keuze voor bij lichte visgerechten, schaal- en schelpdieren, of als aperitief.

  • Druivensoort: Riesling
  • Streek: Nieder-Östereich, Oostenrijk
  • Smaak: Frisse citrus, groene appel, perzik, abrikoos, mineraal
  • Serveertemperatuur: 8-10°C

 

12.50

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Elisabeth Rücker – Riesling ” te beoordelen
Oostenrijk,Rücker,Riesling

Bent u 18 jaar of ouder?

Door deze website te betreden gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.