Vinhos Barbeito – The Madeira Collection #3 Malvasia

0 klantbeoordelingen

Vinhos Barbeito – The Madeira Collection 3 Malvasia

Ontdek de verfijning en traditie van de Madeira wijnen met Vinhos Barbeito’s Madeira Collection 3 Malvasia. Deze voortreffelijke wijn wordt geproduceerd door het gerenommeerde familiebedrijf Vinhos Barbeito, dat sinds 1946 bekend staat om zijn uitzonderlijke kwaliteit en vakmanschap.

De Madeira Collection 3 Malvasia is een blend van verschillende malvasia-wijnen, zorgvuldig gerijpt in verschillende opslagplaatsen op het eiland Madeira. Dit proces, waarbij sommige wijnen in koelere omstandigheden worden gerijpt en andere in warmere, zorgt voor een unieke balans tussen frisheid en kracht. Het resultaat is een zoete wijn die nooit zwaar aanvoelt en perfect samengaat met diverse gerechten.

De smaak van deze malvasia is vol en rijk, met een harmonieus samenspel van zoetheid en een levendige zuurgraad. De aroma’s zijn complex en verleidelijk, met tonen van gedroogd fruit, honing, en een subtiele hint van kruiden. Deze combinatie maakt het een ideale wijn voor speciale gelegenheden, of om gewoon van te genieten op een rustige avond.

  • Druivensoorten: Malvasia
  • Streek: Madeira, Portugal
  • Smaak: Zoet, rijk, met tonen van gedroogd fruit en honing
  • Serveertemperatuur: 15°C

31.00

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vinhos Barbeito – The Madeira Collection #3 Malvasia” te beoordelen

Bent u 18 jaar of ouder?

Door deze website te betreden gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.