Vinhos Barbeito’s – The Madeira Collection #1 Medium Sweet

0 klantbeoordelingen

Vinhos Barbeito’s – The Madeira Collection #1 Medium Sweet

De Vinhos Barbeito’s “The Madeira Collection 1 Medium Sweet” is een voortreffelijke Madeira-wijn die zowel beginnende als ervaren wijnliefhebbers zal bekoren. Geproduceerd op het eiland Madeira, staat deze wijn bekend om zijn balans tussen zoetheid en complexiteit.

Deze medium zoete Madeira biedt een rijke en gelaagde smaakervaring. Het eerste wat opvalt is de prachtige amberkleur, gevolgd door een delicaat en gepolijst boeket. In de neus ontdekt u tonen van tropisch fruit, kokos, dadels, toffee, abrikoos, hazelnoot, gezouten karamel, en een lichte balsemachtige toets. Bij de eerste slok wordt de zoetheid onmiddellijk gevolgd door een verfrissende citrusachtige explosie en een goed gedefinieerde, robuuste zuurgraad. De wijn heeft een uitgesproken droge afdronk die lang blijft hangen, met een finesse die de kenmerkende kracht van Madeira-wijnen benadrukt.

Hij is ideaal als digestief en past perfect bij een goede sigaar, maar ook bij desserts op basis van noten en karamel. Vinhos Barbeito, opgericht in 1946, is een familiebedrijf dat bekend staat om zijn innovatieve benadering van de traditionele Madeira-productie. De wijnmakerij heeft een lange geschiedenis van kwaliteitswijnen, en hun “The Madeira Collection” serie weerspiegelt de passie en toewijding voor het ambacht. Deze specifieke wijn is gemaakt van een blend van traditionele druivensoorten zoals verdelho, boal en malvasia, die zorgvuldig zijn geselecteerd om een optimale smaakervaring te bieden.

  • Druivensoorten: Verdelho, Boal, Malvasia
  • Streek: Madeira, Portugal
  • Smaak: Tropisch fruit, kokos, dadels, toffee, abrikoos, hazelnoot, gezouten karamel
  • Serveertemperatuur: 14-16°C

31.00

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vinhos Barbeito’s – The Madeira Collection #1 Medium Sweet” te beoordelen
Portugal,Vinhos Barbeito's,The Madeira Collection,#1 Medium Sweet

Bent u 18 jaar of ouder?

Door deze website te betreden gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.