Pinhal da Torre – Pedra Viva Branco 

0 klantbeoordelingen

Pinhal da Torre – Pedra Viva Branco

Pinhal da Torre, gevestigd in het hart van de Tejo-regio in Portugal, brengt met de Pedra Viva Branco een prachtige witte wijn die de karakteristieken van de regio en haar druiven perfect tot uiting laat komen. Deze wijn, geproduceerd op het historische Quinta de São João, weerspiegelt de passie en expertise die het wijnhuis in elke fles stopt.

De Pedra Viva Branco opent met verfrissende aroma’s van citrusvruchten, groene appel en florale tonen. Het palet biedt een verfrissende zuurgraad gecombineerd met smaken van rijpe perzik en subtiele minerale nuances. De wijn heeft een uitgebalanceerde structuur en een lange, aangename afdronk, wat het een uitstekende keuze maakt voor zowel liefhebbers als kenners.

De wijngaarden van Pinhal da Torre liggen op zand- en kleigronden, wat bijdraagt aan de unieke smaakprofielen van hun wijnen. Voor de Pedra Viva Branco worden alleen de beste druiven geselecteerd, waarna een zorgvuldig vinificatieproces volgt. De wijn wordt gefermenteerd in roestvrijstalen tanks om de frisheid en fruitigheid te behouden.

De Pedra Viva Branco is een veelzijdige wijn die uitstekend past bij diverse gerechten. Denk aan gegrilde vis, zeevruchten, lichte salades en wit vlees.

  • Druivensoorten: Fernão Pires, Arinto
  • Streek: Alentejo, Portugal
  • Smaak: Citrusvruchten, groene appel, rijpe perzik, minerale nuances
  • Serveertemperatuur: 8-10°C

8.50

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pinhal da Torre – Pedra Viva Branco ” te beoordelen
Portugal,bairrada,Pinhal da Torre,Pedra Viva,Branco

Bent u 18 jaar of ouder?

Door deze website te betreden gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.