Lavradores de Feitoria – Douro Branco 

0 klantbeoordelingen

Lavradores de Feitoria – Douro Branco

De Lavradores de Feitoria Douro Branco is een verfijnde witte wijn afkomstig uit de beroemde Douro-regio in Portugal. Deze wijn is een blend van de druivensoorten malvasia fina, siria, en gouveio. Het collectief van Lavradores de Feitoria, bestaande uit verschillende wijnboeren uit de Douro, staat bekend om zijn inzet voor duurzaamheid en kwaliteit.

Deze Douro Branco biedt een helder en verfrissend smaakprofiel. Bij het openen van de fles worden de zintuigen getrakteerd op een bouquet van peer, ananas en citrusvruchten, met subtiele hints van meloen die de smaak afronden. Deze aromatische en fruitige tonen zorgen voor een elegante balans in de mond, waardoor de wijn een plezier is om te drinken.

De wijn is ideaal voor zomerse gelegenheden of een verfijnde maaltijd. Hij combineert uitstekend met lichte gerechten zoals salades, gegrilde vis of een kipgerecht met citroen en kruiden.

Lavradores de Feitoria Douro Branco is een prachtige representatie van de rijke traditie en het vakmanschap uit de Douro-regio. De inzet van de wijnmakers voor het behoud van de lokale wijnbouwtradities en het milieu is duidelijk te proeven in elke slok van deze voortreffelijke wijn

  • Druivensoorten: Malvasia Fina, Siria, Gouveio
  • Streek: Douro, Portugal
  • Smaak: Peer, ananas, citrus, meloen
  • Serveertemperatuur: 8-10°C

10.50

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lavradores de Feitoria – Douro Branco ” te beoordelen
Portugal,Douro,Feitoria,Branco

Bent u 18 jaar of ouder?

Door deze website te betreden gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.