Morgadio da Calçada – Ruby Reserve

0 klantbeoordelingen

Morgadio da Calçada – Ruby Reserve

Morgadio da Calçada Ruby Reserve is een uitmuntende portwijn uit de Douro-regio in Portugal, die de essentie van traditionele Portugese wijnbereiding weerspiegelt. Deze wijn presenteert zich met een heldere robijnrode kleur en een zeer aantrekkelijke aroma. Het bouquet wordt gedomineerd door rijp rood fruit zoals pruimen en kersen, aangevuld met delicate tonen van donkere chocolade en cacao, wat zorgt voor een rijke en complexe geurervaring.

Bij het proeven biedt de Ruby Reserve een soepele en goed uitgebalanceerde smaakbeleving. De tannines zijn aanwezig maar zeer rond en zacht, wat bijdraagt aan een zijdezachte textuur in de mond. De wijn heeft een uitstekende zuurgraad die zorgt voor een verfrissende en harmonieuze afdronk.

Deze portwijn is ideaal om te combineren met desserts op basis van chocolade, maar past ook uitstekend bij kazen. Het is belangrijk om de fles rechtop te bewaren op een constante temperatuur en weg van direct zonlicht. Na openen kan de wijn het beste binnen 18 tot 20 weken geconsumeerd worden om de volle smaak te behouden.

  • Druivensoorten: Touriga Nacional, Touriga Franca, Tinto Cão, Tinta Francisca, Tinta Amarela, Sousão, Tinta Roriz.
  • Streek: Douro, Portugal.
  • Smaak: Rood fruit (pruim, kers), donkere chocolade, cacao, ronde tannines, goede zuurgraad.
  • Serveertemperatuur: 10º-12ºC.

17.50

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Morgadio da Calçada – Ruby Reserve” te beoordelen
Douro,Port,Ruby,Morgadio,Niepoort

Bent u 18 jaar of ouder?

Door deze website te betreden gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.