Bodegas Osoti – Rioja Crianza 

0 klantbeoordelingen

Bodegas Osoti – Rioja Crianza

Ontdek de Bodegas Osoti Rioja Crianza, een authentieke uitdrukking van Rioja’s rijke wijnbouwerfgoed. Dit biologisch gecertificeerde juweeltje is een toonbeeld van duurzaamheid en toewijding aan kwaliteit. De Bodegas Osoti Rioja Crianza, illustreert perfect de diepte en complexiteit die deze beroemde Spaanse wijnregio te bieden heeft.

Vanaf het moment dat u deze wijn inschenkt, wordt u begroet door de levendige robijnrode kleur, die de belofte van een rijke smaakervaring inluidt. De druivenrassen Tempranillo en Graciano worden zorgvuldig geselecteerd om een harmonieuze blend te creëren die de essentie van Rioja vertegenwoordigt. Deze Crianza, gerijpt volgens de strikte regels van de regio met minimaal een jaar in eiken vaten en een jaar in de fles, biedt een smaakprofiel dat zowel klassiek als verrassend is.

U zult verleid worden door aroma’s van rijp rood fruit, vermengd met subtiele hints van vanille en kruiden, dankzij de zorgvuldige rijping. Deze wijn is perfect in balans met een gestructureerd mondgevoel, levendige zuurgraad en een lange, bevredigende afdronk. Het is een wijn die niet alleen opvalt door zijn smaak maar ook door zijn achtergrond van duurzame wijnbouwpraktijken.

De Bodegas Osoti Rioja Crianza is veelzijdig inzetbaar, van een intiem diner thuis tot een elegante gelegenheid. Het is een wijn die uitstekend samengaat met een scala aan gerechten, van een traditioneel geroosterd lam tot verfijnde kaasplankjes.

  • Druivensoorten: Tempranillo & Graciano
  • Streek: Rioja, Spanje
  • Smaak: Rijp rood fruit, vanille, subtiele kruiden
  • Serveertemperatuur: 16-18°C

16.50

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bodegas Osoti – Rioja Crianza ” te beoordelen
Spanje,Rioja,Osoti,Crianza,Tempranillo

Bent u 18 jaar of ouder?

Door deze website te betreden gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.