Bodegas Osoti – Rioja Joven

0 klantbeoordelingen

Bodegas Osoti – Rioja Joven

De Bodegas Osoti Rioja Joven is een biodynamische wijn die een klassieke en hartige smaakbeleving biedt, een prachtige uitdrukking van de Rioja-regio in Spanje. Deze wijn, vervaardigd met een blend van voornamelijk Tempranillo, aangevuld met Garnacha, Graciano en Mazuelo, vertegenwoordigt de rijke wijnbouwtraditie van deze beroemde wijnstreek. Tempranillo, de ruggengraat van deze blend, wordt aangevuld met de andere variëteiten om een complex en evenwichtig smaakprofiel te creëren.

De Rioja Joven van Osoti onderscheidt zich door zijn biodynamische productiemethode, wat betekent dat er veel zorg en aandacht is besteed aan het behoud van de natuurlijke omgeving en het bevorderen van de biodiversiteit in de wijngaarden. Deze benadering zorgt niet alleen voor een duurzame wijnproductie, maar draagt ook bij aan de uitzonderlijke kwaliteit van de wijn.

Met een alcoholpercentage van 12,5% tot 13,5% is deze wijn zowel levendig als toegankelijk, perfect voor een breed scala aan gelegenheden. Het biedt een savoureus en klassiek profiel dat uitstekend past bij een verscheidenheid aan gerechten, in het bijzonder bij lamsvlees. De suggesties voor gerechten variëren van vleessambousek als voorgerecht tot een rijke lam bhuna als hoofdgerecht, met mogelijkheden om te experimenteren met diverse culinaire tradities.

De Bodegas Osoti Rioja Joven heeft een gemiddelde prijs van ongeveer $13 per 750ml fles, wat hem tot een toegankelijke optie maakt voor liefhebbers van rode wijn die op zoek zijn naar een kwalitatieve, biodynamische wijn met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

  • Druivensoorten: Tempranillo, Garnacha, Graciano, Mazuelo
  • Streek: Rioja, Spanje
  • Smaak: Savoureus en klassiek
  • Serveertemperatuur: 16-18°C

12.00

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bodegas Osoti – Rioja Joven” te beoordelen
Spanje,Tempranillo,Osoti,Joven

Bent u 18 jaar of ouder?

Door deze website te betreden gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.