Bodegas Osoti – Tempranillo Blanco

0 klantbeoordelingen

Bodegas Osoti – Tempranillo Blanco

Ontdek de verfijnde elegantie van de Bodegas Osoti Tempranillo Blanco, een schitterende expressie van vakmanschap en passie. Genesteld in het hart van La Rioja, een streek die beroemd is om zijn uitzonderlijke wijnproductie, creëert Bodegas Osoti wijnen die de essentie van de regio belichamen. De Tempranillo Blanco van Bodegas Osoti is een prachtig voorbeeld van innovatie en traditie, samengebracht in een harmonieuze symfonie van smaken.

Deze biodynamische wijn, zorgvuldig vervaardigd uit Tempranillo Blanco druiven, een zeldzame witte mutatie van de veelgeprezen Tempranillo, staat bekend om zijn unieke karakter en complexiteit. De liefdevolle aandacht voor elk detail, van de biologische wijngaarden tot de zorgvuldige vinificatieprocessen, weerspiegelt de toewijding van de wijnmakerij aan duurzaamheid en kwaliteit.

De wijn straalt een elegante strogele kleur uit, met aroma’s die rijp fruit en bloemige noten omvatten, wat resulteert in een verleidelijk bouquet dat uw zintuigen prikkelt. In de mond biedt het een correcte en gemakkelijke drinkervaring, met een perfect evenwicht tussen frisheid en diepte. Deze wijn is niet alleen een genot op zich, maar vormt ook een voortreffelijke begeleiding voor een breed scala aan gerechten, van delicate witvis tot smaakvolle kip- en kalkoengerechten.

  • Druivensoort: Tempranillo Blanco
  • Streek: Rioja, Spanje
  • Smaak: Rijp fruit en bloemig
  • Serveertemperatuur: 8-10°C

 

13.00

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bodegas Osoti – Tempranillo Blanco” te beoordelen
Spanje,Rioja,Tempranillo Blanco,Osoti

Bent u 18 jaar of ouder?

Door deze website te betreden gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.