Domaine Croix-Belle – Caringole Syrah

0 klantbeoordelingen

Domaine Croix-Belle – Caringole Syrah

Domaine Croix-Belle – Caringole syrah is een elegante rode wijn uit de Côtes de Thongue-regio, gelegen in de Pays d’Oc, Zuid-Frankrijk. Deze wijn, geproduceerd door Domaine Croix-Belle, belichaamt de kenmerkende kwaliteiten van de syrah-druif, aangevuld met nuances die het terroir van deze unieke regio benadrukken.

Bij het inschenken van de Caringole syrah valt direct de diepe robijnrode kleur op, die de intensiteit en rijkdom van de wijn weerspiegelt. Het bouquet opent met verleidelijke aroma’s van rijpe rode en zwarte vruchten, zoals kersen en bramen, vergezeld van subtiele hints van kruiden, zwarte peper en een vleugje leer. Deze complexe geurontwikkeling is te danken aan de zorgvuldige vinificatieprocessen van Domaine Croix-Belle, die ervoor zorgen dat elke fles een authentieke weerspiegeling is van het terroir en de druivensoort.

Bij de eerste slok ervaart men een rijke, volle smaak die de verwachtingen van het bouquet waarmaakt. De smaak is vol en harmonieus, met tonen van rijpe bessen, kruiden en een lichte mineraliteit die de wijn een verfijnde diepte geeft. De tannines zijn goed geïntegreerd, wat bijdraagt aan een fluweelzachte textuur en een lange, elegante afdronk.

De Domaine Croix-Belle Caringole syrah is een veelzijdige wijn die uitstekend samengaat met een breed scala aan gerechten. Het past bijzonder goed bij gegrild rood vlees, lamsvlees en rijke stoofschotels, maar ook bij stevige kazen en mediterrane gerechten.

  • Druivensoort: Syrah
  • Streek: Languedoc-Roussillon, Frankrijk
  • Smaak: Rijpe rode en zwarte vruchten, kruiden, zwarte peper, leer
  • Serveertemperatuur: 16-18°C

 

9.50

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Domaine Croix-Belle – Caringole Syrah” te beoordelen
Frankrijk,Croix-Belle,Caringole,syrah

Bent u 18 jaar of ouder?

Door deze website te betreden gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.