Domaine Croix-Belle – Le Sept Blanc 

0 klantbeoordelingen

Domaine Croix-Belle – Le Sept Blanc

Domaine Croix-Belle presenteert met trots de Le Sept Blanc, een verfijnde witte wijn die de essentie van de Côtes de Thongue perfect weet te vangen. Dit wijngebied, gelegen in het hart van de Languedoc, staat bekend om zijn gevarieerde terroir en gunstige klimaat, wat resulteert in uitzonderlijke wijnen.

Le Sept Blanc is een expressieve blend van zeven verschillende druivensoorten waaronder: viognier, grenache blanc, chardonnay en sauvignon. Allen druivensoorten die bekend staan om hun veelzijdigheid en aromatische rijkdom. De wijn heeft een heldere, lichtgele kleur en biedt in de neus een complex bouquet van tropisch fruit, citrus en subtiele florale tonen. Bij de eerste slok ontvouwt zich een harmonieuze mix van smaken, waarin perzik, abrikoos en een hint van vanille domineren, ondersteund door een frisse zuurgraad en een zijdezachte afdronk.

Het wijnhuis Domaine Croix-Belle is een familiebedrijf dat al generaties lang wijnen van hoge kwaliteit produceert. Onder leiding van Jacques Boyer en zijn zonen, Emmanuel en Benoît, blijft het domein innoveren en streven naar perfectie. De wijngaarden worden duurzaam beheerd, met respect voor de natuur en de tradities van de regio.

Le Sept Blanc is veelzijdig inzetbaar en vormt een uitstekende begeleider bij lichte gerechten zoals gegrilde vis, schelpdieren en frisse salades. Ook als aperitief is deze wijn een elegante keuze.

  • Druivensoorten: Viognier, Grenache Blanc, Chardonnay
  • Streek: Languedoc-Roussillon, Frankrijk
  • Smaak: Tropisch fruit, citrus, florale tonen, perzik, abrikoos, vanille
  • Serveertemperatuur: 10-12°C

20.50

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Domaine Croix-Belle – Le Sept Blanc ” te beoordelen
Frankrijk,Croix-Belle,Le Sept Blanc,Languedoc

Bent u 18 jaar of ouder?

Door deze website te betreden gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.