Domaine Croix-Belle – Elysée

0 klantbeoordelingen

Domaine Croix-Belle – Elysée

Domaine Croix-Belle Elysée is een indrukwekkende wijn uit de betoverende regio Languedoc-Roussillon in Frankrijk. Deze wijn wordt geproduceerd door Domaine la Croix Belle, een wijnhuis met een rijke geschiedenis van meer dan drie eeuwen onder de hoede van de familie Boyer. Gelegen in de subregio Côtes de Thongue, profiteert het wijnhuis van een uitzonderlijk terroir en een ideaal microklimaat, waardoor de wijnen een unieke karakter en smaak verkrijgen.

Elysée heeft een briljante, goudgele kleur en biedt een aromatisch palet van wit fruit zoals perzik, aangevuld met subtiele tonen van vanille en een vleugje zuur. In de mond is de wijn rond en zijdezacht, met een rijke smaak die de neusaroma’s perfect weerspiegelt. De delicate invloed van eikenhout zorgt voor een harmonieuze balans zonder de fruitige smaken te overheersen.

Deze chardonnay is toegankelijk en charmant, perfect voor zowel fijnproevers als casual wijndrinkers. De mineraliteit en de frisheid maken het een uitstekende keuze voor diverse gelegenheden, van een verfijnde maaltijd tot een ontspannen borrel. De wijn heeft een indrukwekkende persistentie op het palet, met een finesse die de kwaliteitsinspanning van Domaine la Croix Belle benadrukt.

  • Druivensoort: Chardonnay
  • Streek: Languedoc-Roussillon, Frankrijk
  • Smaak: Wit fruit, perzik, vanille, licht zuur, mineraliteit
  • Serveertemperatuur: 10-12°C

16.00

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Domaine Croix-Belle – Elysée” te beoordelen
Frankrijk,Elysée,Croix-Belle,Languedoc

Bent u 18 jaar of ouder?

Door deze website te betreden gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.