Domaine Le Mas Bertrand – Roc & Lune Rouge

0 klantbeoordelingen

Domaine Le Mas Bertrand – Roc & Lune Rouge

Domaine Le Mas Bertrand’s “Roc & Lune Rouge” is een voortreffelijke rode wijn die de essentie van de Languedoc-regio perfect weergeeft. Deze biodynamisch geproduceerde wijn, afkomstig van het gerenommeerde Domaine de Malavieille, is een harmonieuze blend van carignan, grenache en syrah. Het wijnmaakproces is zorgvuldig en omvat fermentatie in eivormige betonnen tanks en rijping in grote, oude eikenhouten vaten. Deze methode voegt complexiteit toe zonder overdreven eiksmaak, wat resulteert in een rijke, ronde en kruidige wijn.

De “Roc & Lune Rouge” straalt een diepe robijnrode kleur uit en biedt een neus vol donkere, sappige vruchten vermengd met subtiele aardse tonen. Op het palet onthult de wijn een robuuste structuur, gebalanceerd door soepele tannines en levendige zuurgraad. Deze wijn is bijzonder veelzijdig in combinatie met voedsel en past uitstekend bij gerechten zoals rundvlees, kalfsvlees en diverse pastarecepten.

Gegroeid in het unieke terroir van Saint-Saturnin in de Languedoc-Roussillon, profiteren de wijngaarden van een combinatie van kalksteen- en basaltbodems, wat bijdraagt aan de onderscheidende mineraliteit en diepte van de wijn. Domaine de Malavieille is trots op het behoud van traditionele, chemievrije landbouwpraktijken, die al generaties lang kenmerkend zijn voor het landgoed.

  • Druivensoorten: Carignan, Grenache, Syrah
  • Streek: Languedoc-Roussillon, Frankrijk
  • Smaak: Rijk, rond, kruidig
  • Serveertemperatuur: 16-18°C

10.00

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Domaine Le Mas Bertrand – Roc & Lune Rouge” te beoordelen
Frankrijk,Mas Bertrand,Roc & Lune,Rouge

Bent u 18 jaar of ouder?

Door deze website te betreden gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.