Domaine Le Mas Bertrand – Roc & Lune Rosé

0 klantbeoordelingen

Domaine Le Mas Bertrand – Roc & Lune Rosé

Domaine Le Mas Bertrand Roc & Lune Rosé is een schitterende wijn uit de betoverende regio Saint-Saturnin, Languedoc. Deze rosé, die volledig biodynamisch wordt geproduceerd, combineert traditie en moderne wijntechnieken om een unieke smaakervaring te bieden.

De Roc & Lune Rosé wordt gemaakt van zorgvuldig geselecteerde druiven, voornamelijk grenache, aangevuld met carignan en syrah. Deze blend zorgt voor een wijn die zowel fris als complex is, met een rijke textuur en subtiele kruidigheid. De wijn wordt vergist in een eivormige betonnen tank en gerijpt in grote, oude eiken vaten, wat bijdraagt aan de complexiteit zonder de smaak van eikenhout te overheersen

Bij het inschenken valt direct de delicate, lichtroze kleur op, die doet denken aan een zwoele zomeravond. In de neus komen aroma’s van rijpe aardbeien, frambozen en een hint van witte bloemen naar voren, aangevuld met subtiele minerale tonen. De smaak is levendig en goed uitgebalanceerd, met een aanhoudende frisheid en een elegante afdronk. De fruitige noten worden prachtig ondersteund door een vleugje specerijen, wat de wijn een extra dimensie geeft.

Deze rosé is ideaal om te serveren bij lichte maaltijden, zoals salades, gegrilde vis of mediterrane gerechten. Ook als aperitief is de Roc & Lune Rosé een uitstekende keuze, dankzij zijn verfrissende karakter en veelzijdigheid.

  • Druivensoorten: Grenache, Carignan, Syrah
  • Streek: Languedoc-Roussillon, Frankrijk
  • Smaak: Fris, fruitig, kruidig, mineraal
  • Serveertemperatuur: 10-12°C

10.50

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Domaine Le Mas Bertrand – Roc & Lune Rosé” te beoordelen

Gerelateerde producten

Frankrijk,Malavieille,Rosé,Roc & Lune

Bent u 18 jaar of ouder?

Door deze website te betreden gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.