Domaine Malavieille – Permien

0 klantbeoordelingen

Domaine Malavieille – Permien

Domaine Malavieille Permien is een opmerkelijke rode wijn afkomstig uit de Terrasses du Larzac in de regio Languedoc-Roussillon, Frankrijk. Dit wijnhuis, bekend om zijn biologische en biodynamische benadering, heeft een rijke geschiedenis en een sterke toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid.

De Permien-cuvée is een blend van verschillende druivensoorten, waaronder syrah, grenache en mourvèdre. De wijnstokken zijn aangeplant op oude, steenachtige bodems die rijk zijn aan mineralen maar arm aan vruchtbaarheid, wat zorgt voor diepe wortels en geconcentreerde smaken in de druiven.

Bij het proeven van Domaine Malavieille Permien ervaart men een complexe en elegante wijn met een sterke minerale ondertoon. Het bouquet onthult aroma’s van rijp rood fruit, zoals kersen en pruimen, aangevuld met nuances van zoethout en wierook. In de mond biedt de wijn een prachtige balans tussen zuren en tannines, met een lange, aanhoudende afdronk.

Deze wijn is perfect te combineren met rijke gerechten zoals rundvlees, lamsvlees en stevige stoofschotels. Ook past hij uitstekend bij pasta’s en gegrilde groenten.

Domaine Malavieille Permien is een ware expressie van het terroir van Terrasses du Larzac, en weerspiegelt de toewijding van het wijnhuis aan authentieke, hoogwaardige wijnproductie. Een must voor elke liefhebber van karaktervolle en verfijnde rode wijnen.

  • Druivensoorten: Syrah, Grenache, Mourvèdre, Carignan
  • Streek: Languedoc-Roussillon, Frankrijk
  • Smaak: Rijp rood fruit, zoethout, wierook, minerale ondertonen
  • Serveertemperatuur: 16-18°C

10.50

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Domaine Malavieille – Permien” te beoordelen
Frankrijk,Malavieille,Languedoc,Permien

Bent u 18 jaar of ouder?

Door deze website te betreden gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.