Domaine des Lauriers – Syrah Grenache

0 klantbeoordelingen

Domaine des Lauriers – Syrah Grenache

Domaine des Lauriers presenteert een voortreffelijke Syrah Grenache, afkomstig uit de beroemde Pays d’Oc regio in het zuiden van Frankrijk. Deze wijn is een harmonieuze blend van met name syrah en aangevuld met  grenache, zorgvuldig vervaardigd door de ervaren wijnmakers van Domaine des Lauriers. De wijngaarden bevinden zich in Castelnau de Guers, Hérault, waar het mediterrane klimaat en de diverse bodemsoorten bijdragen aan de unieke smaakprofielen van de wijnen.

Bij het inschenken valt de intense kleur met rijke paarse tinten direct op. Het boeket opent met krachtige aroma’s van rijpe rode vruchten, zoals zwarte kersen en pruimen, vergezeld van subtiele hints van kruiden en specerijen. In de mond biedt de wijn een soepele en fruitige ervaring, met een lichte hint van zoete chocolade die naadloos overgaat in een lange, aanhoudende afdronk met een vleugje peperigheid.

Deze Syrah Grenache staat bekend om zijn uitstekende balans tussen zuurgraad en tannines, wat zorgt voor een verfijnde structuur en diepte. Het is een veelzijdige wijn die perfect samengaat met gegrild vlees, stevige kazen en rijke pastagerechten.

  • Druivensoorten: Syrah, Grenache
  • Streek: Languedoc-Roussillon, Frankrijk
  • Smaak: Rijpe rode vruchten, specerijen, lichte zoete chocolade, peperige afdronk
  • Serveertemperatuur: 16-18°C

8.50

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Domaine des Lauriers – Syrah Grenache” te beoordelen
Frankrijk,Lauriers,Grenache,Syrah

Bent u 18 jaar of ouder?

Door deze website te betreden gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.