Sauta Roc – Grenache 

0 klantbeoordelingen

Sauta Roc – Grenache

Ontdek de Sauta Roc grenache, een voortreffelijke rode wijn uit de iconische regio Languedoc in Frankrijk. Deze wijn, die zijn oorsprong vindt in de zonnige wijngaarden van de Languedoc-Roussillon, biedt een boeiende mix van traditie en moderniteit, perfect voor wijnliefhebbers die op zoek zijn naar een rijke en complexe smaakervaring.

De Sauta Roc grenache onderscheidt zich door zijn levendige kleur en aromatische intensiteit. Bij het inschenken onthult de wijn een diepe robijnrode tint, vergezeld van verleidelijke aroma’s van rijpe bessen, kersen en subtiele kruidige tonen. Deze combinatie van fruitige en kruidige nuances komt voort uit de grenache-druif, die bekend staat om zijn vermogen om rijke en gelaagde wijnen te produceren.

Bij de eerste slok ervaart men een elegante en evenwichtige smaak, waarin tonen van rood fruit zoals frambozen en aardbeien harmonieus samensmelten met hints van zwarte peper en zoethout. De zachte tannines en de levendige zuurgraad zorgen voor een zijdezachte textuur en een verfrissende afdronk, waardoor de wijn zowel solo als in combinatie met diverse gerechten een uitstekende keuze is.

Sauta Roc Grenache is veelzijdig en kan perfect worden geserveerd bij gegrild vlees, rijke pasta’s en kazen, of als een verfijnde begeleider van mediterrane gerechten.

Voor de liefhebbers van kwaliteitswijnen uit de Languedoc biedt de Sauta Roc grenache een onvergetelijke proefervaring. Het is een wijn die de essentie van de regio vastlegt en een perfecte balans biedt tussen traditioneel vakmanschap en moderne wijnbereidingstechnieken.

  • Druivensoorten: Grenache
  • Streek: Languedoc-Roussillon, Frankrijk
  • Smaak: Rijpe bessen, kersen, zwarte peper, zoethout
  • Serveertemperatuur: 16-18°C

19.00

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sauta Roc – Grenache ” te beoordelen
Frankrijk,Grenache,Sauta Roc,Languedoc

Bent u 18 jaar of ouder?

Door deze website te betreden gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.