Sauta Roc – In bilico

0 klantbeoordelingen

Sauta Roc – In bilico

Sauta Roc’s “In Bilico” is een verfijnde witte wijn uit de Languedoc-regio, een gebied dat bekend staat om zijn veelzijdige wijnproductie. Deze wijn is een elegante blend van de druivensoorten bourboulenc en vermentino, die samen zorgen voor een uniek smaakprofiel en een bijzondere wijnervaring.

Bij het openen van een fles “In Bilico” word je begroet met een aroma dat subtiele tonen van citroenzeste, jeneverbes, garrigue en citroenbloesem onthult. Deze complexe geur wordt verder verrijkt door een hint van anijs en verse amandelen. De neus van deze wijn is zowel krachtig als precies, wat direct een indruk maakt van de verfijning die deze wijn biedt.

Op de tong biedt “In Bilico” een uitstekende balans tussen fruitige en zure tonen. De smaak begint met frisse en sappige noten van appel en citroen, die worden gevolgd door subtiele hints van kruiden, mineraliteit en een lichte aanraking van amandelbloesem. Deze wijn heeft een soepele rondheid en een fijne, bijna etherische structuur, wat bijdraagt aan zijn verfijnde karakter. Het mondgevoel wordt gekenmerkt door een levendige frisheid en een lange, verfrissende afdronk.

“In Bilico” is perfect om te serveren bij een breed scala aan gerechten. Het past uitstekend bij lichte maaltijden zoals vegetarische gerechten, gevogelte en magere vis.

  • Druivensoorten: Bourboulenc, Vermentino
  • Streek: Languedoc-Roussillon, Frankrijk
  • Smaak: Frisse appel, citroen, kruiden, amandelbloesem
  • Serveertemperatuur: 10-12°C

21.50

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sauta Roc – In bilico” te beoordelen
Frankrijk,Sauta Roc,In Bilico,Vermentino

Bent u 18 jaar of ouder?

Door deze website te betreden gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.