Domaine Combe Blanche – Calamiac Terroir 

0 klantbeoordelingen

Domaine Combe Blanche – Calamiac Terroir

Domaine Combe Blanche Calamiac Terroir is een uitstekende keuze voor liefhebbers van karaktervolle wijnen. Deze wijn komt uit de Minervois-regio in de Languedoc-Roussillon en is een blend van syrah, grenache, carignan en cinsault.

De wijn heeft een briljante, diep kersenrode kleur met een heldere schittering. In de neus zijn intense aroma’s van zwarte vruchten zoals zwarte kersen en cassis aanwezig, aangevuld met viooltjes en een rokerige nuance. Het bouquet is zowel krachtig als delicaat, wat een voorbode is voor de complexe smaakbeleving.

Op de tong biedt de wijn een rijke smaak van rijpe zwarte bessen en pruimen, versterkt door hints van munt, laurier en peper. De tannines zijn smaakvol en de zuurgraad is matig, wat zorgt voor een goed gebalanceerde en robuuste rode wijn. De afdronk is lang en aromatisch, wat deze wijn ideaal maakt voor bij gegrild vlees, wildgerechten en stevige kazen.

Domaine Combe Blanche werd opgericht door Guy Vanlancker, een gepassioneerde wijnmaker die zijn Belgische roots achterliet om in Zuid-Frankrijk wijnen van hoge kwaliteit te produceren. Zijn toewijding en vakmanschap zijn duidelijk merkbaar in de expressieve wijnen die hij maakt.

  • Druivensoorten: Syrah, Grenache, Carignan, Cinsault
  • Streek: Languedoc-Roussillon, Frankrijk
  • Smaak: Rijpe zwarte bessen, pruimen, munt, laurier, peper
  • Serveertemperatuur: 16-18°C

13.00

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Domaine Combe Blanche – Calamiac Terroir ” te beoordelen
Frankrijk,Combe Blanche,Calamiac Terroir

Bent u 18 jaar of ouder?

Door deze website te betreden gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.