Vignerons d’Estézargues – Taparas Rouge 

0 klantbeoordelingen

Vignerons d’Estézargues – Taparas Rouge

Ontdek de Vignerons d’Estézargues Taparas Rouge, een rode wijn die zich onderscheidt door zijn authentieke karakter en respect voor traditie. Deze wijn wordt geproduceerd in de Rhônevallei, een regio die bekend staat om zijn rijke wijnerfgoed en vruchtbare gronden, die ideale omstandigheden bieden voor de teelt van kwaliteitsdruiven.

De Taparas Rouge is een voortreffelijke blend van grenache, syrah en carignan, die samen een harmonieus geheel vormen. Deze wijn wordt biologisch verbouwd en is het resultaat van een zorgvuldig handmatig oogstproces, gevolgd door een natuurlijke gisting met inheemse gisten. De rijping vindt plaats in cementtanks, wat bijdraagt aan het behoud van de pure fruitkarakteristieken en een fijne structuur.

Deze medium-bodied wijn is rijk aan aroma’s van rijpe rode vruchten zoals frambozen en rode pruimen, vermengd met subtiele hints van witte peper en laurier. In de mond is hij rond, vol en zijdezacht, met een frisse en fruitige afdronk die een vleugje kruidigheid en een aangename frisheid toevoegt. Het is een uitstekende keuze voor een breed scala aan culinaire combinaties, van stevige vleesgerechten tot gevarieerde kaasplanken.

  • Druivensoorten: Grenache, Syrah, Carignan
  • Streek: Rhône, Frankrijk
  • Smaakprofiel: Fruitig met tonen van rode pruim, framboos en subtiele kruidigheid
  • Serveertemperatuur: 17-19°C

13.00

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vignerons d’Estézargues – Taparas Rouge ” te beoordelen
Frankrijk,d'Estézargues,Rhône,Taparas

Bent u 18 jaar of ouder?

Door deze website te betreden gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.