Vignerons d’Estézargues – Costières de Nîmes

0 klantbeoordelingen

Vignerons d’Estézargues – Costières de Nîmes

Ontdek de verleidelijke charmes van de Vignerons d’Estézargues Costières de Nîmes, een harmonieuze uitdrukking van vakmanschap en natuur. Deze prachtige wijn uit de Zuidelijke Rhône regio in Frankrijk, nauwgezet vervaardigd door een coöperatie die bekend staat om hun toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid, is een authentieke weergave van haar terroir.

De Vignerons d’Estézargues benadert wijnmaken met een unieke filosofie. In plaats van hun druiven te mengen tot generieke wijnen, zoals veel coöperaties doen, vinifieert deze coöperatie de druiven van haar leden afzonderlijk, waarbij alleen de beste percelen worden gebruikt om kenmerkende cuvées te creëren. Dit resulteert in wijnen die niet alleen de unieke eigenschappen van de druivensoorten tonen, maar ook de diversiteit van hun terroirs benadrukken.

Deze specifieke wijn, een blend van syrah en grenache, staat bekend om zijn volle, zijdezachte textuur en een boeiend palet van zwarte kersen en olijven, aangevuld met hints van zwarte peper. De organische teeltwijze op de zonovergoten, winderige plateaus van Estézargues helpt de authentieke smaken van de druiven te behouden, terwijl de natuurlijke wijnbereidingsmethoden zorgen voor een minimale interventie. Het is een uitstekende begeleider van hartige gerechten en biedt een verrukkelijke ervaring die blijft boeien bij elke slok.

  • Druivensoorten: Syrah, Grenache
  • Streek: Rhône, Frankrijk
  • Smaakprofiel: Zwarte kersen, olijven, zwarte peper
  • Serveertemperatuur: 16-17°C

12.50

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vignerons d’Estézargues – Costières de Nîmes” te beoordelen
Frankrijk,d'Estézargues,Costières de Nîmes

Bent u 18 jaar of ouder?

Door deze website te betreden gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.