Christophe Curtat – Les Gros 

0 klantbeoordelingen

Christophe Curtat – Les Gros

Laat u verleiden door de Domaine Christophe Curtat – Les Gros, een expressieve rode wijn die zijn oorsprong vindt in de idyllische wijngaarden van de Ardèche, gelegen in het hart van Frankrijk. Deze wijn staat bekend om zijn robuuste karakter en klassieke verfijning, met een diepe verbondenheid met het land en zijn tradities.

De Les Gros is met zorg samengesteld uit syrah, bekend om zijn rijke en volle smaken die perfect tot uitdrukking komen in dit meesterwerk. Elk slokje onthult een complex palet van smaken en aroma’s die de zintuigen prikkelen. Denk aan hints van rijpe zwarte bessen, een vleugje kruidigheid, en een subtiel rokerig accent dat de diepte van deze wijn benadrukt.

De wijnmakers van Domaine Christophe Curtat hebben een passie voor kwaliteit en innovatie, wat duidelijk naar voren komt in deze cuvée. Hun benadering van wijnmaken combineert traditionele technieken met een moderne twist, resulterend in wijnen die zowel lokaal als internationaal geroemd worden. Les Gros is geen uitzondering en is een ware representatie van het vakmanschap van de wijnmaker.

Deze wijn is perfect op zichzelf, maar kan ook uitstekend gecombineerd worden met gerechten zoals gegrild rood vlees, hartige stoofschotels of rijpe kazen.

  • Druivensoort: Syrah
  • Streek: Rhône, Frankrijk
  • Smaakprofiel: Rijk, fruitig, met hints van kruiden en rook
  • Serveertemperatuur: 16-18°C

17.50

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Christophe Curtat – Les Gros ” te beoordelen
Frankrijk,Curtat,Les Gros,Syrah

Bent u 18 jaar of ouder?

Door deze website te betreden gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.