Christophe Curtat – Saint-Joseph Blanc Sous l’Amandier

0 klantbeoordelingen

Christophe Curtat – Saint-Joseph Blanc Sous l’Amandier

Verken de verfijnde elegantie van de Christophe Curtat Sous l’Amandier, een voortreffelijke witte wijn die de rijke traditie van de Rhône-vallei weerspiegelt. Deze wijn is een prachtige blend van 90% roussanne en 10% marsanne druiven, zorgvuldig geselecteerd uit een wijngaard die omringd is door amandelbomen, waaraan het zijn naam dankt.

Deze Saint-Josep onderscheidt zich door zijn unieke balans tussen tropische frisheid en een goed gestructureerd mondgevoel, waardoor hij een favoriet is onder kenners. De subtiele invloeden van het graniet in de bodem geven deze wijn een onderscheidende mineraliteit en complexiteit, wat bijdraagt aan zijn aangename drinkervaring.

De aroma’s zijn rijk en uitnodigend, met hints van boomvruchten die samensmelten met florale tonen, resulterend in een aromatisch profiel dat zowel boeiend als gedenkwaardig is. De textuur is romig, met een elegante afdronk die de smaakpapillen verrijkt en uitnodigt tot nog een slok.

Christophe Curtat, bekend om zijn nauwgezette aandacht voor detail, heeft met deze wijn een toonbeeld van vakmanschap en passie geleverd. Zijn toewijding aan duurzame wijnbouwpraktijken en de biologische aanpak van zijn domein benadrukken zijn inzet voor kwaliteit en milieuverantwoordelijkheid.

  • Druivensoorten: Roussanne, Marsanne
  • Streek: Rhône, Frankrijk
  • Smaakprofiel: Tropisch, gebalanceerd, met een romige textuur
  • Serveertemperatuur: 10-12°C

37.50

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Christophe Curtat – Saint-Joseph Blanc Sous l’Amandier” te beoordelen
Frankrijk,Curtat,Saint-Joseph,Sous l'Amandier

Bent u 18 jaar of ouder?

Door deze website te betreden gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.