Domaine Le Renard – Le Renard Rouge 

0 klantbeoordelingen

Domaine Le Renard – Le Renard Rouge

Ontdek de verfijnde elegantie van Domaine Le Renard Rouge, een voortreffelijke rode wijn die met passie wordt geproduceerd in de IGP Vaucluse-regio van Zuidoost-Frankrijk. Deze biologisch gecertificeerde wijn is een harmonieuze blend van grenache, merlot en syrah, die samen een rijke en intense ervaring bieden. De robuuste aroma’s van peper, specerijen, framboos, kers, pruim en leer komen prachtig samen om een diepgaand smaakprofiel te creëren dat ideaal is voor het begeleiden van gerechten zoals lamsvlees.

De wijngaarden van Domaine Le Renard liggen genesteld in de pittoreske landschappen van de Rhône-vallei, bekend om zijn vruchtbare gronden en optimale klimaat voor de teelt van premium druiven. De zorgvuldige biologische wijnbouwpraktijken zorgen ervoor dat elke slok van deze wijn de pure expressie van zijn terroir belichaamt. Deze wijn is niet alleen een toonbeeld van vakmanschap, maar vertegenwoordigt ook een eco-vriendelijke keuze voor de bewuste wijndrinker.

Het uitgebalanceerde palet en de complexe structuur zorgen ervoor dat deze wijn uitstekend te genieten is bij een breed scala aan maaltijden, van een eenvoudige avond thuis tot een verfijnd diner.

  • Druivensoorten: Grenache, Merlot, Syrah
  • Streek: Rhône, Frankrijk
  • Smaakprofiel: Rijk en intens met noten van peper, specerijen, framboos, kers, pruim en leer
  • Serveertemperatuur: 16-18°C

9.00

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Domaine Le Renard – Le Renard Rouge ” te beoordelen
Frankrijk,Rhône,Renard,Rouge,Grenache

Bent u 18 jaar of ouder?

Door deze website te betreden gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.