Domaine des Bernardins – Beaumes de Venise

0 klantbeoordelingen

Domaine des Bernardins – Beaumes de Venise

Domaine des Bernardins is een prestigieus wijnhuis in de Rhône-vallei, bekend om zijn uitzonderlijke Muscat de Beaumes de Venise. Deze wijn, geproduceerd met een blend van voornamelijk muscat blanc à petits grains en een kleine hoeveelheid muscat noir à petits grains, belichaamt de rijke traditie van zoete wijnen uit deze regio.

De Muscat de Beaumes de Venise van Domaine des Bernardins is een verfijnde dessertwijn die direct indruk maakt met zijn aromatische complexiteit. In de neus komen intense geuren van honing, rijpe perzik, abrikoos en subtiele bloemige tonen naar voren. De smaak is vol en weelderig, met een perfecte balans tussen zoetheid en natuurlijke zuurgraad, wat zorgt voor een levendige en frisse afdronk. Hints van honing en steenfruit blijven elegant hangen op de tong, waardoor deze wijn een ideale metgezel is voor desserts zoals crème brûlée, fruitgebaseerde taarten en zelfs fijne kazen.

Domaine des Bernardins heeft een lange geschiedenis die teruggaat tot de 19e eeuw. De wijngaarden liggen op de zuidoostelijke hellingen van de Dentelles de Montmirail, wat zorgt voor een uniek terroir dat bijdraagt aan de uitzonderlijke kwaliteit van hun wijnen. De druiven worden met de hand geplukt en zorgvuldig geselecteerd om de hoogste kwaliteit te garanderen.

Perfect om te genieten als afsluiting van een maaltijd of als een verfijnd aperitief.

Domaine des Bernardins’ Muscat de Beaumes de Venise is een toonbeeld van elegantie en vakmanschap. De harmonieuze balans tussen zoetheid en frisheid, gecombineerd met een rijke aromatische complexiteit, maakt deze wijn tot een onvergetelijke ervaring voor elke wijnliefhebber.

  • Druivensoorten: Muscat Blanc à Petits Grains, Muscat Noir à Petits Grains
  • Streek: Rhône, Frankrijk
  • Smaak: Honing, rijpe perzik, abrikoos, bloemige tonen
  • Serveertemperatuur: 8-10°C

24.50

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Domaine des Bernardins – Beaumes de Venise” te beoordelen
Frankrijk,Bernardins,Muscat,Venise

Bent u 18 jaar of ouder?

Door deze website te betreden gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.