Domaine de Laballe – Lalalandes

0 klantbeoordelingen

Domaine de Laballe – Lalalandes

Ontdek de charme van Domaine de Laballe – Landes Blanc Lalalandes, een wijn die uitmuntendheid en traditie belichaamt. Deze blend van 80% gros manseng en 20% chardonnay, afkomstig uit het hart van de Landes-regio, biedt een unieke ervaring die kenmerkend is voor zijn herkomst. Met een rijke historie die diep geworteld is in de Franse wijnbouw, vertegenwoordigt deze wijn een erfgoed dat met zorg en passie wordt voortgezet.

De elegante en subtiele complexiteit is direct merkbaar in het bouquet. Het aroma verleidt met florale noten vermengd met hints van vers geplukte boomgaardvruchten, zoals appel en peer. Deze geuren leiden naar een verfrissende en zuivere smaaksensatie, waarbij elke slok een harmonie van fruitige en minerale tonen onthult. De wijn is prachtig uitgebalanceerd, met een delicate zuurgraad die zorgt voor een levendige en aanhoudende afdronk.

Ideaal voor een breed scala aan gelegenheden, van een intiem diner tot een feestelijke bijeenkomst, past deze wijn perfect bij diverse culinaire creaties. Hij complimenteert zeevruchten en lichte salades uitstekend, maar is ook op zichzelf een genot om te drinken. Zijn veelzijdigheid maakt hem een uitstekende keuze voor zowel kenners als nieuwkomers in de wereld van wijn.

Deze wijn is niet alleen een uiting van de rijke bodem en het gunstige klimaat van de Landes-regio, maar ook van het vakmanschap en de toewijding van het wijnhuis Domaine de Laballe. Elke fase van de productie wordt zorgvuldig beheerd om de integriteit en kwaliteit van de wijn te waarborgen, wat resulteert in een product dat zowel authentiek als innovatief is.

  • Druivensoorten: Gros Manseng, Chardonnay
  • Streek: Sud-Oest, Frankrijk
  • Smaak: Fruitig met minerale tonen, fris, subtiele zuurgraad
  • Serveertemperatuur: 8-10°C

17.00

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Domaine de Laballe – Lalalandes” te beoordelen
Frankrijk,Sud-Oest,Lalalandes,Laballe

Bent u 18 jaar of ouder?

Door deze website te betreden gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.