Mouthes le Bihan – Vieillefont Blanc 

0 klantbeoordelingen

Mouthes le Bihan – Vieillefont Blanc

Ontdek de delicate smaak en verfijnde aroma’s van de Mouthes le Bihan Vieillefont Blanc, een schitterende witte wijn die de essentie van de Côtes de Duras uit de Zuidwest-Frankrijk op voortreffelijke wijze vastlegt. Deze wijn is een harmonieuze blend van Sémillon, Muscadelle en Sauvignon Blanc druiven, zorgvuldig samengesteld om een rijke en complexe smaakervaring te bieden.

De Mouthes le Bihan Vieillefont Blanc straalt in het glas met een heldere, levendige kleur en nodigt uit tot een ontdekkingsreis van geuren en smaken. Bij het proeven openbaart deze wijn tonen van rijp fruit en florale accenten, ondersteund door een subtiele mineraliteit die kenmerkend is voor de terroir van de regio. De rijping op fijne lies heeft deze wijn een extra dimensie van textuur en complexiteit gegeven, wat resulteert in een elegante en goed gebalanceerde wijn die zowel nu genoten kan worden als potentieel heeft om verder te rijpen.

De Mouthes le Bihan Vieillefont Blanc is een uitstekende keuze voor liefhebbers van witte wijnen die een voorkeur hebben voor wijnen met diepgang en karakter. Perfect om te serveren bij een breed scala aan gerechten, van zeevruchten tot wit vlees en verfijnde kaasplankjes. Deze wijn belooft een verrijking te zijn voor elke gelegenheid, of het nu een intiem diner thuis is of een grotere sociale bijeenkomst.

  • Druivensoorten: Sémillon, Muscadelle, Sauvignon Blanc
  • Streek: Sud-Oest, Frankrijk
  • Smaakprofiel: Fruitig, floraal, mineraal
  • Serveertemperatuur: 10-12°C

18.00

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mouthes le Bihan – Vieillefont Blanc ” te beoordelen
Frankrijk,Le Bihan,Sud-Oest,Sémillon

Bent u 18 jaar of ouder?

Door deze website te betreden gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.