Château Piada – Sauternes

0 klantbeoordelingen

Château Piada – Sauternes

Ontdek de betoverende Château Piada, een Sauternes die staat voor pure luxe en een onvergetelijke smaaksensatie. Deze prachtige wijn, geproduceerd in het hart van de beroemde Sauternes-regio, vertegenwoordigt een topklasse dessertwijn die gekenmerkt wordt door zijn rijke gouden kleur en zijn complexe aroma’s van exotisch fruit, honing en subtiele botanische tonen.

De Château Piada is met zorg vervaardigd uit een zorgvuldig geselecteerde blend van semillon, sauvignon blanc en muscadelle druiven, waarbij elk druivenras bijdraagt aan de unieke smaak en het aromatische profiel van deze wijn. De wijnmakers van Château Piada oogsten de druiven met de hand, waarbij alleen de meest rijpe en door edele rotting aangetaste druiven worden gekozen. Dit resulteert in een wijn met een buitengewoon concentratie van smaken en een perfecte balans tussen zoetheid en frisheid.

Bij het proeven openbaart Château Piada een rijke textuur die zowel de zoetheid van gedroogde abrikozen en gekonfijte sinaasappel omvat, als de levendige aciditeit die voor een verfrissende afdronk zorgt. Deze wijn is een uitstekende begeleider van een breed scala aan gerechten, van foie gras en blauwe kazen tot diverse fruitdesserts en patisserie. De serveertemperatuur speelt een cruciale rol in het volledig tot uiting komen van de complexe smaken, waarbij een temperatuur van 8-10°C ideaal is.

  • Druivensoorten: Semillon, Sauvignon Blanc, Muscadelle
  • Streek: Bordeaux, Frankrijk
  • Smaak: Zoet, rijk aan fruitige en botanische tonen, met een frisse afdronk
  • Serveertemperatuur:8-10°C

27.50

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Château Piada – Sauternes” te beoordelen
Bordeaux,Frankrijk,Sauternes,Piada

Bent u 18 jaar of ouder?

Door deze website te betreden gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.