Jean Faux – Bordeaux Rouge Les Sources

0 klantbeoordelingen

Jean Faux – Bordeaux Rouge Les Sources

De Jean Faux Les Sources is een uitmuntende rode wijn uit Bordeaux, Frankrijk, die zich onderscheidt door zijn weelderige en complexe smaakprofiel. De wijn is vervaardigd uit een klassieke blend van merlot en cabernet franc, een samenstelling die garant staat voor diepte en karakter. Deze wijn is biodynamisch en natuurlijk geproduceerd, wat bijdraagt aan zijn unieke kwaliteiten.

Deze Bordeaux Supérieur heeft een medium body en biedt een rijke aromatische ervaring van rood fruit zoals kersen en bessen, gecombineerd met onderliggende tonen van bloemen en specerijen. Deze subtiele kruidigheid wordt aangevuld met een vleugje cacao en lichte vegetale tonen, waardoor een evenwichtig en gelaagd boeket ontstaat. In de mond is de wijn rijk en materieel met zijdezachte tannines die een lang aanhoudende afdronk bieden.

De wijn heeft een bewaarpotentieel van ongeveer 10 jaar, wat het een uitstekende kandidaat maakt voor zowel directe consumptie als veroudering in een wijnkelder. De Château Jean Faux ligt in de regio Sainte-Radegonde, vlakbij de prestigieuze Saint-Emilion appellatie, en profiteert van een terroir van klei en kalksteen, ideaal voor de teelt van merlot.

  • Druivensoorten: Merlot, Cabernet Franc
  • Streek: Bordeaux, Frankrijk
  • Smaakprofiel: Rood fruit, bloemen, specerijen, lichte cacao en vegetale tonen
  • Serveertemperatuur: 16-18°C

22.50

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Jean Faux – Bordeaux Rouge Les Sources” te beoordelen
Bordeaux,Frankrijk,Jean Faux,Merlot

Bent u 18 jaar of ouder?

Door deze website te betreden gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.