Les Hauts de Sainte Marie – Blanc 

0 klantbeoordelingen

Les Hauts de Sainte Marie – Blanc

Les Hauts de Sainte Marie – Blanc is een schitterende witte wijn afkomstig uit het befaamde Entre-Deux-Mers gebied in de Bordeaux-regio. Deze wijn, geproduceerd door Château Sainte-Marie, belichaamt de essentie van het terroir en weerspiegelt de uitstekende wijnbouwpraktijken van dit prestigieuze wijnhuis.

Deze wijn is een blend van sauvignon blanc, sémillon en muscadelle, wat zorgt voor een perfect gebalanceerde smaakervaring. In het glas toont Les Hauts de Sainte Marie Blanc een heldere, bleke gele kleur. Het bouquet opent met levendige en geurige aroma’s, waarbij frisse fruittonen zoals citrusvruchten en rijpe perziken de boventoon voeren. Er zijn ook subtiele bloemige accenten die bijdragen aan de complexiteit van de neus.

Op het palet is de wijn levendig en fris, met een prachtige balans tussen de fruitige en minerale smaken. De wijn heeft een verfrissende zuurgraad die zorgt voor een lange en aangename afdronk. Deze witte Bordeaux is zowel elegant als expressief, en biedt een veelzijdigheid die het perfect maakt voor diverse gelegenheden, van aperitieven tot diners met zeevruchten en lichte salades.

Château Sainte-Marie gebruikt oude wijnstokken en beperkte opbrengsten om de kwaliteit van hun wijnen te waarborgen. De wijngaarden zijn gelegen op kalksteen en kleigronden, wat bijdraagt aan de unieke smaak en het karakter van deze wijn.

  • Druivensoorten: Sauvignon Blanc, Sémillon, Muscadelle
  • Streek: Bordeaux, Frankrijk
  • Smaak: Frisse citrusvruchten, rijpe perziken, bloemige accenten, minerale tonen
  • Serveertemperatuur: 8-10°C

10.00

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Les Hauts de Sainte Marie – Blanc ” te beoordelen
Bordeaux,Sainte Marie,Blanc,frankrijk

Bent u 18 jaar of ouder?

Door deze website te betreden gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.