Thevenet-Quintaine – Viré-Clessé

0 klantbeoordelingen

Thevenet-Quintaine – Viré-Clessé

Ontdek de verfijnde elegantie van Thevenet-Quintaine Viré-Clessé, een uitzonderlijke witte wijn die de essentie van de Bourgogne-regio belichaamt. Deze wijn, afkomstig van het gerespecteerde Domaine Émilian Gillet, vertegenwoordigt de diepe wijnbouwtradities van de familie Thévenet, die bekend staat om hun biologische benadering en toewijding aan kwaliteit.

De Thevenet-Quintaine Viré-Clessé straalt een rijke gouden kleur uit met schitterende reflecties, wat de complexiteit en diepte suggereert die bij elke slok te vinden zijn. Het bouquet onthult een boeiend palet van acacia, kweepeer en rijp geel fruit, verrijkt met subtiele minerale tonen die een fris en uitnodigend aroma creëren. In de mond biedt deze wijn een frisse aanzet en een indrukwekkende volheid, ondersteund door een levendige frisheid die overgaat in een lang aanhoudende en elegante finale.

Deze wijn is perfect om te serveren bij een scala aan gerechten, van verfijnde zeevruchten zoals kreeft en Sint-Jakobsschelpen tot rijke witte vleesgerechten met romige sauzen. De combinatie van krachtige aroma’s en een delicate balans maakt het een uitstekende keuze voor zowel speciale gelegenheden als een verfijnd diner thuis.

  • Druivensoort: Chardonnay
  • Streek: Bourgogne, Frankrijk
  • Smaakprofiel: Fris, mineraal, met een harmonieuze en lange finale
  • Serveertemperatuur: 10-12°C

31.50

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Thevenet-Quintaine – Viré-Clessé” te beoordelen
Frankrijk,Bourgogne,Thevenet,Viré-Clessé,Chardonnay

Bent u 18 jaar of ouder?

Door deze website te betreden gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.